Hem / Ansiktsvård / Vinn fribiljetter till helgens stora MODELIVE-gala i Malmö

Vinn fribiljetter till helgens stora MODELIVE-gala i Malmö

Är du intresserad av mode, skönhet & livsstil så är helgens stora MODELIVE-event i Malmö något du måste gå på. Platsen där det händer är ju självklart Malmös nya stolthet Clarion Malmö Live. Eventet startar på lördag den 24:e och håller på över söndagen den 25:e. Programmet för MODELIVE löper över två heldagar med allt från designtävlingar och modelljakt till frisyrvisningar och modemingel. Utöver detta kommer det vara en rad utställare som visar upp det bästa de har inom bland annat mode, design, skönhetsbehandlingar, accessoarer, naglar och smycken.

Vill du vinna fribiljetter till MODELIVE i Malmö?

Klart att du vill! Vi har glädjen av att få möjligheten att lotta ut ett par fribiljetter till helgen MODELIVE-gala i Malmö (Jippi!!). Lämna en kommentar nedan om du är intresserad att delta i utlottningen. Uppdatering: Vi har nu lottat vinnarna och meddelat dem per email. Stort grattis!! Binolino’s följare kan fortfarande köpa biljetter till förmånligt pris, se nedan.

modelive

Binolino’s följare kan även köpa biljetter online med rabatt

Vi har även fått ett erbjudande exklusivt till våra följare på Binolino: köp din biljett till MODELIVE före den 24 oktober och betala endast 135:- (ord.pris 190:-) Uppge ”binolino”som kampanjkod, på sidan två när du väljer leveranssätt. Biljetterna till MODELIVE hittar du här på Tickster.

Du kan läsa mer om MODELIVE här: www.modelive.se

See you there!!

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

4 Kommentarer

  1. Jag vill delta i utlottningen!

  2. Klart jag vill vinna fribiljetter till MODELIVE!

  3. jag vill väldigt gärna vara med! Håller tummar och tår!

  4. Åhhh klart att jag vill prova lyckan! Hoppas på tur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *