Hem / Kläder & skor / Vilket land har världens snyggaste människor?

Vilket land har världens snyggaste människor?

När det gäller attraktion till andra människor gäller ju det gamla vanliga ”smaken är som baken”. Om man ska dela in världen i vilka länder som har jorden sexigaste tjejer och killar så får man säkert lika mycket svar som det finns länder. Hur som helst har en dejting-webbsida (www.beautifulpeople.com) gjort en topp-10-lista över de länder som har högst machning-statistik baserad på nationalitet. Vissa länder kan du säkert ana, men kan du gissa vilket land som ligger i topp? Kolla in videon nedan.

Utan att avslöja vilket land som är sexigast, så ska jag försöka spekulera i ett par anledningar som gör att människor från detta landet uppfattas som snygga:

  1. Människor i det här landet har en hög grad av medvetenhet om mode och stil. Tips: hitta din stil och välj alltid bra passform och kläder du tycker är snygga före något ”dyrt” som anses vara rätt.
  2. Många killar och tjejer i det här landet är intresserade av träning och kost och allmänt nyttig livstil för att vårda sina kroppar. Tips: se över din livstil och få in regelbunden träning och bra kost som en naturlig del av ditt liv. Självklart ska du ju unna dig saker i livet också. Balans är nyckelordet!
  3. Detta landet anses har en hög grad av upplevd lycka hos människorna. Lyckliga människor = sexiga. Tips: testa en helt ny hobby (gärna med en kompis). Ju konstigare hobby desto mer lycka kommer ni få. Tänk Roller Derby, dansa tango, nakenmålning, starta ett band etc etc.

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *