Hem / Accessoarer & smycken / Vet du när du måste slänga dina kalsonger?

Vet du när du måste slänga dina kalsonger?

Killar, det finns ett bäst-före-datum för underkläder. Det där datumet när man måste säga hej då till sina kalsonger. Bara för att kalsonger är underkläder för män, betyder inte det att ni ska ha ett livslångt förhållande. Att alltid ha snygga kalsonger på sig borde vara lika självklart som att ha schyssta skor eller tröja. Hur länge kan man behålla kalsongerna innan man måste kasta dem? Här nedan ger vi råd – förlåt obrytbara regler – för hur du män ska hantera lådan med underkläder.

Hur länge kan jag ha mina kalsonger?

Alla har väl hört uttrycket ”han byter tjejer lika ofta som han byter kalsonger”. Man kan tycka vad man vill om det men om man vänder på det till ”han byter kalsonger lika ofta som han byter tjejer” så blir det direkt megasnuskigt och katastrof, på gränsen till undantagstillstånd i hela landet. Vi gör ett räkneexempel: låt säga att du har 24 kalsonger som du byter varje dag i två år. Detta blir 365 x 2 = 730 kalsongbyten under de två åren. Varje kalsong kommer – om de används lika mycket – ha använts och tvättats drygt 30 gånger. Slutsats: släng dina kalsonger efter två år! Alternativt, använd dem till putstrasa för bilen eller dina klockor. Nej, det spelar ingen roll att de fortfarande är hela. Har de tvättats och använts så många gånger så är de inte i mint condition längre. Om du har svårt att komma ihåg hur gamla dina kalsonger är, skaffa en enkel märkpenna och skriv inköpsdatum på tvättlappen.

Släng alltid dina underkläder om något av följande observeras

  • Slappa resår – det spelar ingen roll att de fortfarande sitter uppe.
  • Hål! – även om det är pyttelitet. Släng! Detta är ett tecken på att tygen har slitits beyond vad som är acceptabelt.
  • Fläckar – fläckar och missfärgningar som inte går bort, även om det är litet. Släng!

Här är snygga underkläder att förnya kalsonglådan med

Den som får äran att se dig regelbundet i nya underkläder kommer tacka dig (finns många trevliga sätt att bli tacka för sånt). Här är några helrätta kalsonger att uppdatera sig med från www.uppercut.se.

Frank Dandy brief – underkläder för vältränad kropp

Har du vältränad mage och rumpa så våga köra på en kalsong är kaxigare.

kalsong_frank_dandy

Muchachomalo – en fantastisk kvalitetskänsla

Underkläder med riktigt bra kvalité som håller sig schyssta även efter en hel del kalsongtvättar.

kalsong_muchachomalo

Björn Borg skip laundry day – börja ditt nya kalsongliv

Om du är seriös med att slänga ut dina 7 år gamla trasor från underklädeslådan så har du ett paket med 12 kalsonger som heter duga från Björn Borg.

kalsong_bjorn_borg

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

En kommentar

  1. Håller helt med! Våga släng kalsonger!!! Alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *