Hem / Accessoarer & smycken / Världens 7 underverk (för din kropp)

Världens 7 underverk (för din kropp)

Antikens klassiska sju underverk är en topplista för människans största bedrifter som t ex pyramiderna. Här listar vi istället de absolut bästa underverken genom tiderna som förvandlar din kropp (och din partner till en dreglande neanderthalare). Hade det funnits ett Nobel-pris för underkläder hade detta varit listan på vinnare. Jag vet att vissa har olika meningar om underkläder och självklart ska du bara ha på dig det som du själv känner dig ok med.

Nylonstrumpor

Spanx Strumpbyxa Tight-End Tights high-waisted

Kanske den mest magiska av alla underkläder som uppfunnits. De kan trolla bleka vintertrötta ben till polerade modellspiror. De kan forma rumpa, lår och midja. Mönster och färger finns i all oändlighet från snyggt mönstrade på adventsminglet till glansigt glassiga ben på klubben på sommaren. Min är ända vädjan till underklädesföretagen: när ska ni uppfinna strumporna som är inte går sönder för minsta lilla rispa med nageln(?)

Pushup-BH:n

Aaah, räddningen för oss som vill vara trafikfaror men som inte begåvats med meloner. Hittar man en push-up som passar så fattar man snart att det inte finns en anledning till att lägga sig under skalpellen. Kolla in videon nedan och testa själv hur stora bröst du kan skapa.

String-trosan

string
NLY Lingerie Comfy Thong Panty

Vissa hatar den och vissa älskar den. Jag tycker ändå att den är värd att finnas med på listan då den trollar bort de irriterande troskanterna och – helt ärligt – är extremt sensuella. En del känner att de inte har en ”string-rumpa” men jag lovar dig att din partner kommer uppskatta vad hen ser oavsett om du har liten eller stor skjärt. Om du känner att string-trosor är för obekvämt för dig så är seamless är alternativt vilket är en så osynligt trosa som möjligt.

Sport-BH:n

Moving Comfort Vero sport-bh

Bröst är fantastiskt, men när man idrottar som skulle det ibland vara praktiskt att kunna ta av dem i omklädningsrummet och sätta tillbaks dem igen efter duschen. Det nästa bästa är en bra sport-bh såklart. Framför allt är detta underverk en räddning för tjejer med stora bröst, men även tjejer med mindre bröst får mer värme och svett runt brösten vilket en bra sport-bh hjälper till att transportera bort. Vissa tjejer kör dubbla sport-bh för att får extra stöd. Ta dig tid att prova ut en sport-bh som verkligen sitter bra och ger ordentligt stöd. Framför allt löpning påfrestar bröstvävnaderna mycket. Ett relativt nytt test för sport-bh kan du hitta här.

Spets, spets, spets

Chantelle Balconette BH Merci

Say no more. Spets har funnits sen innan Gustav Vasa var född (=gammal kung som levde innan internet fanns). Vilka standard trosor eller bh som helst byter totalt skepnad om det får lite glamour av spets på sig. Jag kan helt ärligt inte komma på något tillfälle när spets skulle vara fel. Du bestämmer ju själv när och för vem du vill visa dem.

 

Negligén

Lång negligée i spets, plus size - Evas underkläder
Lång negligée i spets, plus size – Evas underkläder

Det geniala med negligén – förutom att du känner dig ursexig och exklusiv ut i den – är att det funkar för att alla kroppar. Det finns på kroppsnära och mer löst fallande. I och med att den är halvgenomskinlig så lockar den ögat precis lagom mycket. Den avslöjar en del men inte allt. Ok, det kanske inte är bästa morgonoutfiten du har när cykelbudet med frallorna ringer på dörren (eller…).

 

…och jokern i leken: smycken!necklace

På- eller avklädd kropp spelar ingen roll. Smycken är bland det mest sensuella och snygga man kan ha på sig. Tack och lov för att det finns på jättebilliga och jättedyra. Det viktigaste är att du matchar snyggt. Känner du dig lite osäker vad som passar när du bara ha underkläder (eller mindre på dig), kör på klassiskt typ pärlhalsband. En par snygga örhängen drar blicken mot ögonen och ansiktet och ett glittrande armband ackompanjerar whatever fingrar får för sig.

Aldrig mera ”vardagstrosor”

Det finns faktiskt ingen ursäkt. Faktiskt ingen. Ingen ursäkt alls att ha vardagstrosor. Det finns såååå många varianter och snygga designs på trosor så att du är värd att varje morgon tycka det är kul att ta på dig trosorna. Det finns schyssta trosor i alla former – stora, små, smala, breda. Gå in till troslådan och rensa ut allt som inte får dig att le, morra, hoppa, känna dig cool och sexig!

 

*Image courtesy of stockimages and marin at FreeDigitalPhotos.net

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *