Hem / Kläder & skor / Vågar du ha de snyggaste stövlarna?

Vågar du ha de snyggaste stövlarna?

Det enda som sätter gräns för hur höga stövlar du kan ha är hur långa dina ben är (nästan). Overknee-stövlar är både snyggt och… mjaa typ praktiskt (om man tänker att de täcker mer av benen och därför håller en varm). Det finns både schyssta höga stövlar i äkta skinn och i syntetmaterial. Det finns också många höga stövlar som är snygga med låg eller hög klack. När det gäller höga klackar är det helt rätt att välja både bred och smal klack (beroende på hur välbalanserad du är kl 02:23 på natten på kullersternarna i stan). Här är några verkligt snygga höga stövlar från nelly.com. Klicka på bilderna så kommer du direkt till produktsidan.

Overknee-stövlar – så högt stövlar kan nå?

Med sin snygga gråa färg och lite bredare klack blir dessa overknee-stövlar i mockaimitation väldigt intressanta, 1195 kr. Hittas här!

stovlar_nelly

Overknee med Oversize

Höga svarta overknee-stövlar med en grov men snygg oversize traktorsula, 1095 kr. Hittas här!

stovlar_nelly_overknee

Höga stövlar – låg klack

Stilren och nästan klassisk stil på dessa overknee-stövlar med låg klack, . Hittas här!

stovlar_overknee_flat

All-in med högsta stövlarna och högsta klackarna

Ok, när man inte behöver gå (trippa) längre än från taxin direkt in i dörren på restaurangen så är dessa jätteläckra. Här fegar man inte på något sätt, 599 kr. Hittas här!

stovlar_overknee_high

Beiga kneehigh-stövlar – allt annat än beiga

Jättesnygga, sobra kneehigh-stövlar i beige-grå mockaimitation med bredare klack. Dessa är många favorit redan. Om du gillar dem så skynda och beställ för de lär ta slut snabbt. Pris är nämligen superbra: 599 kr. Hittas här!

stovlar_kneehigh_beiga

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *