Hem / Kläder & skor / Uppdatera din garderob för 2016 – 5 supersnygga plagg

Uppdatera din garderob för 2016 – 5 supersnygga plagg

Nytt år och gyllene tillfälle att göra en garderobsrensning och även skaffa några nya favoritplagg för 2016. Vi har valt ut 5 supersnygga plagg från Nelly som är helt rätt 2016.

Wrap Knitted Sweater

En snygg v-ringad tröja med långa ärmar som passar både till byxor och kjol. Finns här för 299 kr.

vringad_troja

Plenty Denim Leggings

Stretch-jeans med snygg hög midja. Du hittar dem här för 399 kr.

stretchjeans

Homerun Sweater

En snygg oversized tröja med tydliga ribbor i tyget. Snörning i halsringningen vilket gör den het för att bli en favorit. Här finns den för 399 kr.

troja_snorning

Slashed Superstretch

Ok, kanske inte ska gå ut i värsta vinter-kylan med dessa snygga jeans med slashade hål på knäna, men de är otroligt läckra. Perfekt för att vara snygg inomhus och även när våren kommer. Och nej, de är inte snygga med långkalsonger under. Här hittar du dem för 349 kr.

jeans_med_hal

Grovstickad klänning från Vero Moda

Och det bästa till sist, kolla in denna grovstickade klänning från Vero Moda. Helrätt, supersnygg och mysig. Just nu är den på rea så var snabb innan din storlek tar slut. Här finns den för 384 kr.

grovstickad_klanning

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *