Hem / Boktips / Träningsböckerna som gör dig snygg

Träningsböckerna som gör dig snygg

Äger du redan 15 träningsböcker som står och dammar i hyllan? Ge bort dem till en kompis som får ny inspiration av att läsa lite nya tips. Visst finns det träningsböcker som man kan behålla som ett gammalt uppslagsverk men det är få saker som ger en härlig inspirationskick som en ny träningsbok med schyssta bilder och nya vinklar på träning. Här är tre starka boktips för att inspirera din kropp till nästa nivå.

Stark som en björn snabb som en örnstark-som-en-bjorn

Ja, jag håller med! Kalle Zackari Wahlström är ganska grabbig i den här boken. Eller – efter ett tag när man läser märker man att jargongen är väldigt ödmjuk och rolig. Boken tar bort all konstig mystik om träning och motståndet man känner mot att träna. ”Alla” gillar verkligen den här boken. Det är ett lätt och rappt språk och bilderna kvalificerar boken till att ligga framme på soffbordet. Hans recept är att träning är inte konstigt, det ska kännas obekvämt och du ska köra 5 gånger i veckan. Punkt slut. Boken är ingen detaljerad träningsbibel utan mer än väldigt rolig inspirationsbok.

Yoga Girlyoga-girl

Precis som ”Stark som en björn…” har sitt ursprung från TV har ”Yoga Girl” sprungit ur Rachel Brathens instagram-feed. Oavsett om vad man tycker om yoga är denna bok en krutdurk av inspiration. Bilderna är hypnotiserande och texterna förklaras hennes livsfilosofi och historia. Ut och köp en surfbräda att träna handstående på!

PT-Fias tio i topppt-fia

Pinfärsk bok från Sofia Sjöström som totalt personifierar träning. Hon är ett träningsunder och även om du inte vill ta din träning till de extremerna så är det en bra inspirationsbok. Boken tar ett helhetsgrepp på (rolig) träning, balans, stress och inte minst schyssta tips på vad man kan äta. Sofia ger konkreta tips på hur du förbättrar din träning.

 

Så, töm din bokhylla på gamla träningsböcker och ge till dina kompisar. De kommer uppskatta det och på samma gång får du plats för nya (böcker alltså, inte kompisar).

 

*Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *