Hem / Kläder & skor / ”Tillbaka till framtiden”-sneakers

”Tillbaka till framtiden”-sneakers

Detta är ju året då Marty McFly anländer till framtiden (dvs vår nutid). En stor roll i filmen är ju alla coola (eller knäppa) framtidskläder. Bland annat har Marty ett par urgrymma basket-sneakers från Nike som självjusterar sig när man tar på dem. Faktum är att Nike har året till ära tagit fram exakt sådana sneakers. Just de kanske inte blir en försäljningsframgång men här listar jag några riktigt snygga alternativ som är snygga på både killar och tjejer. De tar dig garanterat både 30 år framåt och bakåt.

Reebok Classic – EX-O-Fit HI

Ett klassiskt märkte och en klassisk design. Vi på redaktionen har testat dem och gillar dem starkt. Just dessa kom från Sportamore.se och kostar 899 kr.

reebok_exofit

Nike AIR FORCE 1

Vill du stå stadigt på marken så ska du välja Nike Air Force 1. Det är grövre och är mer framträdande. Just denna kostar 1095 på Zalando.se och finns för både killar och tjejer.

nike_airforce

Vans Sk8-Hi

 

Läckra och smidiga. Vans är alltid ett märke att lita på. En design som alla känner igen men blir samtidigt aldrig tråkigt. Dessa hittas på Sneakersnstuff för 749 kr.

vans_sk8hi

 

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *