Hem / Kläder & skor / Stiltips för killar: 5 snygga byxor

Stiltips för killar: 5 snygga byxor

Dags att på allvar fixa snygga byxor! Byxor blir ibland ett plagg som inte får högsta fokus när man ska uppdatera sin garderob. Det är ungefär som att byxorna ska finnas, men hålla sig i bakgrunden och låta de övriga plaggen spela huvudrollen. Ungefär som en basist i ett band. Killen som står längst fram vid micken och sjunger får betydligt mer uppmärksamhet. Men – tro mig – om inte basisten finns eller kan lira bra så blir resten av soundet skit. Så nu slår vi ett slag för att fokusera på snygga byxor. Låt byxorna göra det tunga arbetet för att bära upp resten av din outfit. Här är 5 tips på snygga byxor just nu.

Grå bomullschinos med en nypa stretch

Snygga grå chinos i bomull och 3% elastan som gör att passformen blir super och känslan att ha på dig dem blir skönare. Finns på stayhard.se för 598 kr.

snygga_byxor_drd

Blått är flott!

Dessa snygga byxor från Kiomi är just snygga för att de är mörkt blå. När man står i butiken och har svårt att se om byxorna är svarta eller blåa så har de rätt nyans. Dessa snyggingar finns på zalando för 299 kr.

snygga_byxor_kiomi

Snygga mörkgrå byxor med skinny fit

Snygg slim byxa i mörkt grå från NN07. Med den mörkgråa nyansen kan denna byxa matchas med både svart kavaj såväl som en vit t-shirt. Hittas på nlyman.com för 1095 kr.

snygga_byxor_NN07

Mjukisbyxa 2.0

Om du (som jag) gillar att gå i träningsbyxor ibland, se till och välj ett par så snygga byxor att du till och med kan se rätt ut mitt i stan. Dessa snygga byxor från North Sales har just den där rätta tighta passformen runt vaderna och detaljen med det svarta banden längs sidan. Finns på nlyman.com för 1749 kr.

snygga_byxor_sport

Kamel-färgade chinos

Chinos som går åt det beiga hållet är alltid populära. Dessa snygga byxor från Selected Homme som har färgen ”dark camel” är snäppet mörkare och passar perfekt nu under hösten. Finns på bubbleroom.se för 499 kr.

snygga_byxor_sh

Om Bino

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *