Hem / Kläder & skor / Snyggast på gymmet – nu!!

Snyggast på gymmet – nu!!

Att känna att man är snyggt klädd när man tränar är jättebra – för dem som tycket det är viktigt. Vissa människor kan ta på sig sina vanliga gamla urtvättade mjukisbyxor med en sladdrig t-shirt och köra ett jättebra träningspass, vilket är superbra. Vissa människor blir 30% starkare genom att känna sig as-coola på gymmet och har alltid perfekta träningskläder matchat med armband, smink och vattenflaskan av senaste snitt. Själv älskar jag att vara stylad på gymmet på samma sätt som jag skulle vara om jag möter en kompis på stan eller går på en efterlängtad fest. Här är några perfekta tips för alla ni som gillar att känna er rätt på gymmet. 

En enkel kombination för både killar och tjejer som både gör att du ser snygg ut som en elit-fitnes-stjärna och även fungerar funktionellt med din träning är hoodie, linne eller top och ett par byxor eller tights. Hoodien har du på dig när du kommer in i gymmet och alla tycker att du är coolast. När du blivit varm av din träning tar du av dig hoodien och alla bara ”Wow!” och trillar av sitt löpband (var snäll och ta med plåster till dem).

Mönstra på

Det är helt rätt med en kamoflagefärgad top. Det ser coolt ut och du kommer känna dig lite mer farlig. Lämna den snälla tjejen hemma och få utlopp för dina aggressioner på gymmet. Även mönstrade tights är supersnyggt, även för de som har lite mer kurvor och muskler. Här finns ett stort utbud av både färgade och svart-vita varianter. När du provar tightsen kan det vara bra att sätta sig på huk i provrummet så du känner att du kan röra dig obehindrat i dem. Här är ett urval från bl a Zalando och Better Bodies.

coloredtightszalandoBBcamoflagetopBBpinkstripepants

Våga visa hud

Om du är bekväm med att visa din mage och snygga ben så våga träna med en snygg sporttopp som visar magen. Ju mer du ser att dina muskler i spegeln desto mer inspirerad blir du att träna. På sommaren kan vissa gym bli lite onödigt varma då kan det vara schysst att träna i ett par korta hotpants. Både hotpants och sporttop fungerar supersnyggt till ett lätt öppnad hoodie.

shortsnike      hoodietop

Axlarna är värda att visas upp

Ett bra kvalitetslinne (typ tank-top) bör vara grunden för var killes träningsgarderob. Detta funkar så klart för tjejer också. Även här gäller kombinationen hoodie + linne + snygga träningsbyxor. Träningsbyxorna kan antingen vara shorts eller långa byxor. När det gäller shorts just nu skulle jag rekommendera långa shorts ända ner till eller till strax över knäna. Materialet ska vara inte vara prassligt utan mjukt och tjockt antingen i typ sweatpants-material eller mesh. Väljer du långa byxor, ta ett par som har lite smalare passform. Lite ett mellanting mellan riktiga tights och dina gamla mjukisbrallor. Även här ska materialet vara sweatpants-aktigt (urval från min favorit Better Bodies).

BBhoodieBBtanktopBBshorts

 

Nu är du snygg – upp med dig! Glöm inte bort att musklerna kommer bara om du tränar riktigt hårt!!

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *