Hem / Kläder & skor / Snygga skaljackor – finns de?

Snygga skaljackor – finns de?

Skaljacka, regnjacka, vindjacka – kärt barn har många namn. Skitvädret står runt hörnet och vi vet att skaljackor är det bästa motvapnet. Vi ställde oss frågan om det finns snygga skaljackor? Väldigt ofta ser man ut som en hurtig bergsvandrare när man tar på sig en skaljacka där funktion kommer före design. Vi tog oss an uppgiften att hitta snygga skaljackor och samtidigt vägra att inte se snygg ut bara för att man har en fantastiskt kompetent jacka. Var så goda, vi har valt ut några av de snyggaste skaljackorna just nu.

Snygg skaljacka med baseball-touch

En snygg vattentät skaljacka med baseball-inspiration i svart och vitt, hittas på herravdelningen på Zalando.se för 599 kr.

skaljacka_zalando

Nike Windrunner

Nike Windrunner är en klassisk kollektion snygga vattenavstötande skaljackor som har funnit länge och det finns en stor variation färger för både killar och tjejer. Vi föll för den här blå-röda från sportamore.se för 899 kr.

jacka_windrunner

Snygg slimmad skaljacka från Nike

En vattenavvisande jacka för tjejer. Slimmad med snyggt mönster. 899 kr på sportamore.se.

jacka_nikevapor

En snygg skaljacka direkt från fiskebåten

Mer klassiskt än så här blir det inte. Denna regnjacka från Tretorn kommer garanterat hålla dig torr. Hittas på stayhard.se för 898 kr.

jacka_tretorn

Japp, detta är en funktionsjacka!

Vid första titten tänker man ”skinnjacka” men detta är en kort regnjacka med limmade sömmar. Finns på stayhard.se för 2798 kr.

jacka_stutterheim

En stilren skaljacka från Fjällräven

Den här modellen har funnits med ett tag, förmodligen innan ordet skaljacka fanns. Jättesnygg, enkel och fungerar förmodligen hela året om. Graden av vattentålighet kan ökas genom att vaxa jackan ytterligare. Just denna är en dammodell och kostar 2200 kr, men samma finns för män också.

jacka_fjallraven

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *