Hem / Naglar / Snygga naglar till Halloween – du får 20% rabatt på Kayla i Malmö

Snygga naglar till Halloween – du får 20% rabatt på Kayla i Malmö

Halloween är snart här och det betyder att en av årets bästa festhelger är här. naglarOm du är bjuden på Halloween-party så håller du säkert på som bäst att fundera på hur du ska klä ut dig. Oavsett om du till slut bestämmer dig för twilight-vampyr, Draculas brud, svensk Hollywood-fru (scary!) eller sexig zombie-sjuksköterska så höjer ett set med välmanikyrerade naglar vilken outfit som helst. Som tur är har det professionella teamet på Kayla Professional Hair & Beauty på Emporia i Malmö fixat så att du får 20% rabatt om du gör ett nytt set naglar till Halloween. För att få rabatten behöver du bara hänvisa till Binolino när du bokar.naglar4

Du kan antingen boka genom att ringa Kayla’s reception 040-132513 eller gå in på webbsidan www.kaylabeauty.se. De står gärna till tjänst med tips och råd (säkert med idéer till din Halloween-outfit också).

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

20 snabba grooming-tips för killar

Som omväxling har vi hittat en snabb video med 20 grooming-tips för killar. Vissa är …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *