Hem / Accessoarer & smycken / Smycken för män

Smycken för män

Smycken för män kan vara svårt. Antingen är du kille och ska försöka hitta din egen stil när det gäller smycken, vilket är inte helt lätt då det inte finns så mycket förebilder (än), eller så är du tjej och ska köpa till din kille och det vet vi hur svårt det kan kännas. Oavsett om du köper till dig själv eller någon annan kan det vara bra att börja med något klassiskt. Här är några stilsäkra tips från budget till lyx.

Armband från Royal Republic på Zalando

royalreplublic

Ett enkelt och stilrent armband som virar sig flera varm runt handleden. Priset är väldigt rimligt: 249 kr. I detta prisläget kan man köpa lite olika och mixa och matcha.

Ringar

Till vänster en väldigt manlig ring in stilrent svart med silver på sidorna från lash.se. Till höger en klackring från Hedbergs Guld i 18k som är dyrare men riktigt guld slits på en vackert sätt.

ring_lashklackring

 

Tateossian armband och manschettknappar

tateossian_cl tateossian

Tateossian ligger högre i pris men kvaliteten är också hög. Inte minst märks det på magnetlåsen på armbanden. Här har vi ett klassiskt armband som kan bäras när som helst och manshettknappar för dem som använder skjortor med manschett.

 

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *