Hem / Träning & kost / Sjukt vältränade människor på Torso Twisted

Sjukt vältränade människor på Torso Twisted

Idag fick vi en rejäl dos träningsinspiration på Functional Fitness-tävlingen Torso Twisted i Malmö. Sverige mest vältränade deltagare visade upp sina bästa sidor. Jag måste erkänna att jag aldrig sett något liknande när det gäller team spirit och tävlingsintensitet blandat med en känsla avvarm gemenskap. Utöver de väldigt underhållande tävlingsmomenten som består i allt ifrån att lyfta stänger, kasta medicinbollar, häva sig upp och nudda tårna mot stången, lyfta kettles mm, så finns det en rad företag som visar upp vad de har i form av träningsutrustning, kläder, kosttillskott och drycker. I flera fall kan man njuta av provsmakning. Vill du få en seriös kick av träningsinspiration ska du ta dig till Baltiska Hallen imorgon söndag och titta. Du kommer garanterat köra hårdare i gymmet/boxen/löparspåret efter det.

skivstang

Om du har tröttnat på att bara köra en gymövning åt gången så är Functional Fitness grejen för dig. I det här passet blandades skivstång, räckhäv med tårna i stången, och kasta medicinboll. Japp, resultat syns på bilden.

nutraminoburpeeaminopro

Utöver tävlingar finns en rad utställare med både träningskläder, kosttillskott, drycker mm. Testa gärna!

kettle

Intensiteten smittar av sig och jag kommer definitivt ta i lite extra på nästa träningspass.

teamwork

Så glad ser man ut när man leder tävlingarna efter andra WOD:en (WOD = workout of the day).

rack_gym

100% fokus och teamwork!

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *