Hem / Träning & kost / Så här får du en snygg hållning

Så här får du en snygg hållning

En bra hållning kan nästan göra vilken människa som helst attraktiv. En naturligt sträckt överkropp, en uppmärksam blick framåt, lätt bakåt med axlarna och pynta allting med en schysst (inte psykopatiskt) leende. Det som ofta skiljer personer som blir snygga på bild och i verkligheten från resten är hur de poserar med en bra hållning. En person som har dålig hållning kanske inte alltid är medveten om det själv. Fråga gärna din bästa kompis hur han/hon tycker att din hållning ser ut. Lyssna på svaret och tänk i vardagen på att ha en bra hållning. Här är några bra tips.

Titta dig i spegeln

Gå till en helkroppsspegel. Titta först framifrån och titta framför allt på din överkropp. Är det naturligt sträckt eller slokar axlarna? Sträck på dig som om du försöker se scenen mitt i publikhavet på en överfylld konsert. Ställ dig sen på sidan och gör samma sak. Ibland kan det hjälpa att lägga en bok på huvudet och försöka balansera den. För tjejer kan det vara värt att även spegla sig i högklackat och se hur hållning är då. Meningen är ju att klackarna ska ge dig en bättre hållning. Testa även att gå en ”catwalk” i vardagsrummet och föreställ dig att du visar upp dig för 1000-tals människor.

woman_yogaBörja med yoga

Börja med yoga för att både bli mer flexibel i kroppen men också bli mer medveten om din kroppshållning. Yoga stärker även musklerna som bär upp din kropp. Försök välja ett yogapass med speglar så du hela tiden kan se hur din kropp ser ut när du står, sitter, och ligger.

Börja dansa

Det finns få grejer i livet där du blir så medveten om hur din kropp rör sig. Det spelar ingen roll om du dansar hiphop, salsa, vals, bugg eller balett. Precis som i yogan är det bra om du har speglar att titta i när du dansar.

man_hiphop

Att ha en bra hållning är förmodligen det absolut snabbaste sättet att bli 100% snyggare på – så sträck på dig!

 

*Image courtesy of Serge Bertasius, Ambro, photostock Photography at FreeDigitalPhotos.net

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

En kommentar

  1. Nu sträckte jag direkt på mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *