Hem / Kläder & skor / Så här blir du snyggast på jobbet

Så här blir du snyggast på jobbet

Om du trodde att bra utbildning och hårt slit leder till en bra karriär, kunde du inte ha mer fel. Du har säkert undrat varför den där värdelösa nollan som sitter snett bredvid dig i kontorslandskapet alltid får gräddfilen, medan du sliter och jobbar sena kvällar utan att någon chef lägger märke till vad du gör. Det handlar helt enkelt bara om att vara sjukt snygg på jobbet. Att vara snygg på jobbet kommer garanterat ge dig feta fallskärmar och bonus innan du hinner säga ”firma-Ferrari”. Här ger vi dig power outfits som gör dig snyggast på jobbet lika säkert som ett insider-tips på Wall Street.

Snyggast på jobbet i fodralklänning

Fodralklänningar är jättesnyggt att ha på jobbet. Du ser både snygg och professionell ut. Den första är svart och hittas på zalando.se för 599 kr här och den andra är mörkblå och hittas också på zalando.se för 899 kr här.

fodral_zalando fodral2_zalando

Power suits – vägen till framgång

Välj en kostym som sitter snyggt. Kolla att den sitter bra i axlar, nacke, midja och längden på både nederkant runt kroppen och armarna. Själv föredrar jag att ärmarna går över benknölarna vid handlederna så att skjortan kan synas med 1 cm. Här är två snygga utvalda kostymer från Zalando: den första är navy-blå och kostar 999 kr här och den andra är snyggt business-grå med en lite tightare kavaj och kostar 1395 kr här.

kostym_zalando kostym_gra

Snygg skjorta som sitter perfekt

Ljusblå skjorta är business-plagget framför andra. Denna variant är en tight modell med lite stretch som gör att den sitter bättre och känns skönare. Du hittar den på stayhard.se för 598 kr här.

skjorta_stayhard

Blus med detaljer – visa vem som leder

En blus med krås eller andra detaljer passar snyggt till både kavaj, byxor och kjol. Detta är en stilren modell från MQ.se för 499 kr som hittas här. Den andra är ärmlös och kan bäras med och utan kavaj beroende på om luftkonditioneringen funkar eller ej och hur mycket hud du vill visa, hittas här för 499 kr.

blus_mq blus2_mq

Snygga skor är raketbränsle för din karriär

Med dessa snygga skor kommer din power point-presentation gå 200% bättre, alla kommer jubla efteråt. Vi lovar! För kvinnor rekommenderar vi den ultimata på-kontoret-skon: Michael Kors med lagom hög klack och spetsig tå. Hittas på nelly.com för 1095 kr här. För männen rekommenderar vi en snygg klassisk sko från Lloyds som du kan lita på, hittas på Zalando för 1195 kr här.

pumps_mk skor_lloyd

Och – slutligen – ett tips är att det kan vara en fördel om du sköter ditt jobb också och inte bara står och speglar dig inne på jobbtoaletten.

 

Accessories 728x90

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *