Hem / Om Binolino

Om Binolino

Gör mig snygg!

Binolino är Sveriges bästa siter för både män och kvinnor som är medvetna om sitt utseende, stil och kropp. Vår ambition är att alltid ge handfasta enkla tips för hör du ska bli snygg.

Vi på redaktionen här på Binolino är ett glatt gäng med olika bakgrunder, ålder, kön och intressen men med det gemensamma att vi gillar alla tricks och tips som får en att känna sig snygg. Vi alla har en stenhård tro på att alla kan bli snygga oavsett förutsättningar. Låter det ytligt? – Javisst! Men samtidigt tror vi att när man känner sig snygg blir man gladare och utstrålar självförtroende som ger dig ett helt annat liv, och faktiskt får dig att känna dig bättre på insidan också.

Phil – en passionerad frisör som bland annat jobbat i England, USA, Spanien och Hong Kong. Har en förkärlek för allt som andas nytt och okänt. Erkänner att hans beroende av tatueringar är hans största drog i livet (efter eyelinern).

Dana – en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter ”less is more” men lika ofta kör på ”more is more”. Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Teo – vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra ”det finns inga genvägar till snygg kropp – bara smart träning!”.

Marie – drömmer om en oändlig walk-in closet där hon kan bjuda in folk på make-over-partys. När hon blir statsminister ska hon få alla att spendera 5 minuter extra per dag på att matcha kläder och accessoarer. Vi kommer givetvis rösta på henne i nästa val!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *