Hem / Beauty hacks / Mirakelprodukt för att få mjuka fötter

Mirakelprodukt för att få mjuka fötter

Ibland händer det. Man hittar ett skönhetsbehandling som är en mirakelprodukt som överträffar dina förväntningar. För 100 år sen kändes säkert deodoranten som en mirakelkur. Det vi har testat den här gången är att göra fötterna mjuka med en sån där behandling där man sticker ner fötterna i plastsockor och går runt med 1 timme. När du går runt där med plastsockorna och hoppas på mjuka fötter så kommer du garanterat få tankar i huvudet som att det måste vara ett april-skämt, eller att det finns en kamera som tittar på dig och visar skämtet för en miljonpublik i direktsändning.

lena_fotter

Mjuka fötter eller april-skämt?

Det kommer dröja ca 3-5 dagar innan du får kvitto på att det verkligen fungerar. Men då börjar det hända saker som får dig att häpna. Dina förhårdnader fullkomligt trillar av fötterna. Den största förändringen får de som vanligtvis har stora förhårdnader och torra fötter.

Så här gör du för att få mjuka fötter med plastsockor

Skaffa ett fotbehandlingskit som har fått bra recensioner. Plastsockorna i kitet innehåller gelen som ska göra det magiska. Sätt plastsockorna på fötterna i 1 timme. Se till att de sitter tajt. Är de för stora, ta på en vanlig socka över. Ta sen bort sockorna och tvätta av med lite tvål och vatten. Efter 5-10 dagar kan man lätt peela bort de överflödiga döda hudcellerna och efter 2 veckor är fötterna lena som bebisfötter.

mjuka_fotter
Deep Skin Exfoliation, Eleven.se

Ett exempel på behandling för att få mjuka fötter med plastsockor är Deep Skin Exfoliation som du hittar här på Eleven.se.

Vad bör man tänka på när man gör en sån här behandling för att få mjuka fötter?

Den här produkten är så effektiv så man inser att den inte kan komma utan biverkningar. Det är liksom den universella karman när man håller på med skönhetsprodukter. Cyniskt? Tja, kanske. Samtidigt är vi visa av erfarenhet från andra effektiva behandlingar som ibland bör hanteras lite varsamt. Vissa saker kan vara bra att tänka på:

  • Använd inte behandlingen om du har sår på fötterna
  • Har du tatueringar på fötterna för du också vara försiktig
  • Har du diabetes bör du kontakta läkare innan du använder produkten
  • Bör gå ca 4 veckor emellan behandlingarna
  • Då fötterna kan flagna under en tid kanske det inte är så snyggt att gå med öppna skor då. På sommaren bör man planera när man gör behandlingen.

Lycka till!

 

*Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *