Hem / Ansiktsvård / Läskig men effektiv makeover för grå trista gubbar

Läskig men effektiv makeover för grå trista gubbar

Kolla in den här makeover-videon där Paul som är 40 år, grå och hårig blir totalt uppfräschad. Som tur är är han tillsammans med en skönhetsexpert som bestämmer sig för att göra en total makeover av honom. Hon går verkligen över hela hans utseende från vaxning av ryggen till ansiktsmask. Det bästa med videon är att hon fräschar upp honom till en 10 år yngre kopia av sig själv utan att göra något extremt, man känner fortfarande igen samma person. Om du är i 20- eller 30-årsåldern idag, vänta inte med att ta hand om ditt utseende tills du är 40, utan börja redan nu med regelbunden omvårdnad om ditt ansikte, kropp och hud. Här listar vi alla behandlingssteg som Paul går igenom i videon.

  • Vaxar ryggen – japp, Paul är onekligen ganska hårig där (varning för äckliga bilder)
  • Vaxar näshåren – precis, du läste rätt, det går faktiskt att vaxa bort näshår. Vill du själv får bort näshår kan du alltid använda pincett eller en nästrimmer.
  • Vaxar öronen – har du en partner eller kompis som är villig att hjälpa dig, kan man komma väldigt långt med en pincett.
  • Ta bort portmaskar på ryggen – igen, inget som man kan göra själv ifall du inte är cirkusartist. Kompis (en bra sådan), partner eller salong behövs här.
  • Trimma och vaxa ögonbrynen – detta kan du göra själv med en bra spegel och ljus, en kam och en sax för hår.
  • Färga de grå håren – gör detta hos en bra salong så det ser naturligt ut och inte som en peruk eller hjälm.
  • Färga ögonbryn och skägg – för att matcha håret så behövs lite färg på bryn och skägg. Detta ser bäst ut efter en vecka när det blandats med lite naturliga strån.
  • Ansiktspeeling och mask – unna dig att gå till en bra salong. Bara tiden att ligga där på britsen när någon annan sköter om dig är värt det.

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

Bli av med hudbristningar?

Hudbristningar, eller stretch marks, som är samma namn på de märken som bildas på huden …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *