Hem / Träning & kost / Köp aldrig någon av dessa träningsprodukter

Köp aldrig någon av dessa träningsprodukter

Har det hänt att du fastnat framför TV:n framför en kanal som inte visar någonting – alltså inte någonting förutom den där smetiga reklamen med någon fitness-snubbe med snygga rutor på magen som visar en ny ”revolutionerande” träningsprodukt? Visst blir man hypnotiserad och visst vill vi alla tro att den där mojängen ska ge en vältränad kropp, bara man använder den 5 minuter i veckan.

Fungerar de verkligen? Verkligen?!

Den professionella fitness-modellen i TV-reklamen hävdar ju det. Och alla de som de ”råkar möta på gatan” och som få testa säger ju att den är helt fantastisk. Nej, nej, nej!!! Det är klart det inte funkar. Allt är fejkad TV-reklam. Så, släpp chipsskålen, hoppa upp från soffan och börja tänk själv istället. Har du en kompis som äger en så där TV-reklams-grunka typ ad-dominator, fat-turbo-burner, flex-o-fitter eller liknande, reta och håna honom eller henne tills grunkan ligger på tippen. Kolla in videon nedan så fattar du.

Vad funkar då?

Ok, tumregel nummer 1: Är det inte jobbigt så blir du inte fysiskt tränad. Punk slut. Detta betyder att får du inte puls över 140-150 eller känner att det du lyfter är rejält tungt, så tränar du inte tillräckligt intensivt. Sorry to break it you, men promenader, golf, skjuta pilbåge är inte fysiskt träning. Visserligen är det väldigt trevligt men det kommer inte hjälpa dig att komma i form mer än en ad-maximizer-pro-twister (ja, jag vet att den snygga tjejen på TV sa det). Vill du verkligen komma i form, se till att mixa pulshöjande träning med styrketräning. Här hittar du bra tips för att komma iform. Ska du investera i träningsutrustning, börja då t ex med några hantlar eller en skivstång. Allt handlar om hur mycket budget och plats du har. Det är bättre att gå till en riktigt gym regelbundet än att ha halvsunkig utrustning hemma som bara tar plats och dammar. Räkna med att du måste bestämma dig och vara disciplinerad. Det handlar mer om disciplin än att träna extremt.

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *