Hem / Accessoarer & smycken / Knyta slips – vet du vilken slipsknut du inte ska göra?

Knyta slips – vet du vilken slipsknut du inte ska göra?

För vissa är det självklart att knyta en snygg och enkel slipsknut. Har du knytit samma slipsknut i 20 år så tycker du förmodligen att den är enkel, frågan är bara om den verkligen är modern och snygg idag? Har du aldrig knytit en slipsknut kan det krävas lite övning innan de sitter så där snyggt och perfekt. Nedan har jag valt ut två slipsknutar som funkar att knyta i alla lägen. Min personliga favorit är nog Four in Hand då jag tycker att det är snyggt med en assymetrisk slipsknut.

Four in Hand – en snygg enkel assymetrisk slipsknut

De flesta, även de som knytit många slipsknutar, kan behöva knyta om slipsen om man inte måttat in lagom längd på hur den smala och breda änden i början.

Halv windsor – en snygg slipsknut med det bästa av två världar

Har du någon gång knytit en Windsor som slipsknut inser du hur tjock den blir. En halv Windsor däremot ger dig samma symmetriska slipsknut fast det blir inte så tjock och bullig.

Övning ger färdighet

Japp det är sant här också! Olika slipsar kan vara olika långa och kännas olika att knytas. Efter ett tag får du en bättre och bättre känsla för hur en riktigt snygg slipsknut ska se ut. Kolla även in andras och njut när din är snyggast.

 

*Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *