Hem / Kläder & skor / Killar: 4 supersnygga rea-klipp till halva priset!

Killar: 4 supersnygga rea-klipp till halva priset!

Rea är alltid jobbigt tycker jag. En massa skit som man ska plöja sig igenom för att om möjligt hitta några guldkorn. Jag tröttnar alltid halvvägs. Nu har vi gjort den tuffa delen av arbetet åt dig och valt ut 4 riktigt schyssta rea-klipp från Brothers till halva priset. I skrivandets stund finns de fortfarande kvar, men som alltid med rea så rekommenderar vi att lägga en beställning direkt om du gillar plagget för de tar slut snabbt.

Snygg indigoblå kavaj med rutor för halva priset

Denna kavaj blir just så där snygg pga strukturen med de diskreta stora rutorna. Passar ursnyggt med jeans och vit skjorta. Du hittar den här för 998 kr.

kavaj_blarutig

Skjorta med blå denim-struktur

En helt rätt skjorta med denim-struktur för halva priset. Kan bäras snyggt utanpå chinos eller till kavaj. Finns här för 300 kr.

skjorta_bla

Fräsch rib-stickad knit med farfarsknäppning

Fräschare än så här blir du inte i höst! Snygg under en uppknäppt kortare jacka och till mörka jeans. Reas ut till halva priset för 300 kr här.

vit_knit

Randig fräsch skjorta

Superfräsch randig skjorta som passar både utanpå ett par jeans såväl som till kostymen. Halva priset även på denna, hittas här för 300 kr.

skjorta_randig

Som sagt, gillar du något av plaggen så väntar inte för länge. Just när vi skrev artikeln fanns dessa kläder i lager, men de kan ta slut snabbt. Lycka till!

 

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *