Hem / Accessoarer & smycken / Kan du se skillnad på lyxklockor och budgetklockor?

Kan du se skillnad på lyxklockor och budgetklockor?

En snygg klocka kan lyfta hela uppenbarelsen av en man. Exklusiva armbandsur har länge varit eftertraktat bland män som vill ha en komplett outfit som känns rätt. Allt från 60-talets James Bond till dagens überstora hip hop-stjärnor har använt lyxklockor för att markera manlighet, status och framgång. Tyvärr är det kanske få av oss som har en månadspeng som alltid räcker till för de dyraste varianterna. Misströsta icke, det finns möjlighet att få smak av samma flärd till budgetpriser. Här under listar vi lyx- och budgetalternativ på några helrätta klockor. Även om den riktiga lyxkänslan inte riktigt kommer infinna sig så har ju snygg stil aldrig något med prisnivå att göra. En snygg stil handlar om att det ska se schysst ut, sitta bra och matchas mot din outfit. Resten är attityd!

Alpina vs Ur&Penn

Om man inte kunde någonting om klockor eller visste att Alpinan går loss strax under 30 laxar och Ur&Penns variant ligger på 1500 kr, så skulle jag säga att det är en smaksak vilken du väljer.

watch_alpina watch_uropen

Patek Philippe eller en Daniel Wellington

Två stilrena klockor i guld och ”guld” med läderarmband. Den ena kostar som en mindre BMW (Patek Philippe) och den andra (Daniel Wellington) hittar du på Zalando för 1295 kr.

watch_pph watch_dw

James Bond eller hans look-a-like?

Här får man kolla två gånger (minst!) för att inte blanda ihop bilderna. Antingen slantar man upp 30 papp för Omegan eller ser helt lika schysst ut i varianten Champion från Ur&Penn.

watch_smatwatch_champion

Gucci och syskonen

Inte identiska tvillingar, men både varianten med den gröna nato-armbandet och GMT-ringen från www.nlyman.com, och varianten med den grön-röda armbandet från Ur&Penn är grymt snygga. Gucci-klockan kostar mer än en ny iPhone och varianterna ligger runt på 399 kr respektive 698 kr.

watch_gucci2watch_nlymanwatch_axcent

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *