Hem / Kläder & skor / Här är de snyggaste rockarna för hösten

Här är de snyggaste rockarna för hösten

Du måste äga minst en snygg rock. Varför? Du kan ha den vid så många tillfällen och till mycket olika stilar. En snygg rock funkar till kostym likaväl som till tröja och jeans. Du kommer även njuta av att få den härliga värmen från en bra rock och inte minst att den går längre ner över rumpan än en vanlig jacka. Här har vi valt ut några av de snyggaste rockarna just nu. Rock on!

Snygg rock från Zalando

En snygg klassisk rock som aldrig kan bli fel. Den klassiska designen gör att du kan ha den här länge. Två knappar och fickor med lock. Hittas här för 999 kr.

rock_zalandorock_zalando2

Rock med spänne och smarta fickor

Den här snygga rocken har spännen vid ärmslut och krage vilket ger den en lite vassare look. Den har även  en smart ficklösning för telefon och headset. Du hittar den här för 2495 kr.

rock_brothers

Coolaste och snyggaste rocken någonsin?

Ok, nu snackar vi vill-ha-begär. Denna snygga rock från Rockandblue är urläcker med stor krage i fårpäls och dragkedjor i rostfritt. Personligen gillar jag när även fodret är så här snyggt även om du inte visar det hela tiden. Du hittar den här på Bubbleroom för 1999 kr.

rock_bubbleroomrock_bubbleroom2

Beige rock med tre knappar och höga fickor

En beige rock ger en image av flärd men är fortfarande stilren och passar bra till mörka kläder. Med tre knappar täcker den lite längre upp vilket kan kännas skönt när det blir kallare. Du hittar den här på Zalando för 1195 kr.

rock_zalando3rock_zalando4

Svart snygg rock med knappar ända upp till halsen

Den här rocken från Nlyman är både snygg och praktisk med knappar ända upp till halsen. Designen är lite åt uniforms-hållet och kan bäras både helknäppt och uppknäppt. Du hittar den här för 1495 kr.

rock_nlyman rock_nlyman2

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *