Hem / Träning & kost / Grattis Rosa Leona – ny världsmästare i Bikini Fitness!

Grattis Rosa Leona – ny världsmästare i Bikini Fitness!

rosa_leona_2Vi skickar våra största grattis till vår nya världsmästare i Bikini Fitness Rosa Leona som knep titeln i Las Vegas. Bakom segern ligger en enorm satsning på träning och kost på elit-nivå. Även om vi vanliga dödliga inte kommer upp i samma nivå så är det väldigt inspirerande att se henne. I intervju igår på TV4 nämner hon sin starka vilja och självförtroende som nyckelfaktorer till varför hon vann titeln. Vi frågade Rosa om hennes bästa råd till de som vill få sin kropp i bättre form? – ”Träna för att det är roligt och bra för dig. Hitta nånting som du tycker om och var smart med maten. Satsa på små måltider med 2-3 timmar emellan målen”.

Rosa berättar att hon älskar att stå på scen, vilket är en bra egenskap om man ska våga visa upp sig med endast en bikini och 6 lager spraytan på kroppen.

Du hittar Rosa Leonas instagram här: instagram.com/rosaleonafit

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *