Hem / Kläder & skor / Fyra perfekta blå klänningar för hösten

Fyra perfekta blå klänningar för hösten

Hösten behöver inte bara betyda gummistövlar, stickat och skaljacka. Tvärtom, här är fyra perfekta blåa klänningar från Zalando som passar flera olika kroppsformer. Äger du ingen liknande idag är det dags att skaffa det nu. De kan användas i stort sett hela året om och kombineras till väldigt mycket med låga skor, höga skor, koftor, kavajer, armband, och halsband.

Jersey-klänning som passar olika kroppsformer

Den här enkla jersey-klänning har stora chanser att bli din favorit. I och med dess enkla design och stretchiga tyg, passar den både smala, kurvigare, längre och kortare kroppar. It’s a must-have!

dress_opus

Fodralklänning fast upp-spice:ad

En välsittande fodralklänning är både stilren och snygg. Här får du chansen att visa dina snygga axlar. På den här klänningen från Paper Dolls är yttertyget dekorerat med ett ton-in-ton applikationsmönster som gör den mycket intressantare.

dress_paperdolls

This means business

Vill du ha en snygg klänning på jobbet som också passar in i business-kulturen, så är den här från Esprit rätt för dig. Du kommer se jättesnygg ut men ändå behålla det formella. Det tunna svarta skärpet är precis lagom detalj för att göra den intressant. Kan gärna kombineras med kavaj.

dress_esprit

Utsvängd med fickor

Denna roliga och snygga klänning har fickor och en mer utsvängd design. Det tunna skärpet i midjan kan du variera om du vill omväxla med ett svart eller mörkblått eller annat som du matchar mot dina accessoarer.

dress_closet

Bli klassigast med mörkblått och silver

Det är något speciell hur silver och mörkblått passar ihop. Det blir en närmast drottninglik glans på din outfit. Här är ett väldigt fin halsband med ett hjärta från Snö.

necklace_sno

Lyft din outfit med rätt skor

Skorna kan förstärka hela uppenbarelsen av din outfit. Dessa navy-blåa pumpsen från Tamaris lyfter upp dig och din klänning på ett mycket snygg sätt.

pumps_tamaris

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

2 Kommentarer

  1. Snygga klänningar! Var hittar jag dem??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *