Hem / Ansiktsvård / Från spökblek till snyggt solbrun

Från spökblek till snyggt solbrun

Hm, det är nog ungefär just nu på året man känner sig som mest glåmig, blek, rödnarig och torr i huden. Vad passar då bättre än att snygga till sig med brun utan sol. Brun utan sol är det bästa skönhets-fusket som finns. Själv solar jag aldrig solarium för jag är lite nojjig för riskerna. Sen är det ju både lätt och snabbt att fixa sig snygg med brun utan sol. Nu för tiden luktar ju de bästa brun-utan-sol-produkterna nästan ingenting. Tänk dock på att vetenskapsmännen (eller kvinnorna?) inte har löst mysteriet än med att de döda hudcellerna som släpper regelbundet från din hud kan färga av sig på kläderna. Klicka här för att läsa våra våra solklara tips för hur du lyckas med din brun utan sol med bäst resultat.

Du kan även kolla in den här videon från en av våra skönhetsfavoriter, Helen Torsgården, som ger många bra tips hur du lyckas med din brun utan sol.

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *