Hem / Träning & kost / Förbränn fett på stranden

Förbränn fett på stranden

Stranden är ett underbart ställe att spendera dagen på. Man kan bada, läsa bok, ha picknick, sola, spana på andra och bygga sandslott. Glöm inte bort att stranden också är ett perfekt ställe att se sjukt snygg ut också. Hitta din favoritaktivitet att göra så förbränner du fett, blir snyggt solbränd (glöm inte smörja in dig) och ser så där sexigt sportig ut för alla som låtsas-läser en bok och istället spanar på just dig. Här är en rad kul aktiviteter som är perfekta för att förbränna fett på stranden. Kört hårt!

Beach volleyball

beachvolley
www.jenniferkessy.com

Kanske en av de coolaste sporterna man kan syssla med på stranden.

Alla kan spela. Strunt i exakta regler, se bara till att ha kul med att försöka få bollen över nätet. Ett tips för tjejer är att ha en bikini som sitter på plats, då det blir en del hopp mm.

Strandtennisbeachtennis

En ganska meningslös grej som blir helt beroendeframkallande. Det bästa är att man kan stå i vattnet och spela. Här handlar det om att samarbeta samtidigt som man försöker utmana varandra.

Tidigt löprunda med efterföljande bad

Finns något mer inspirerande än gå ut tidigt och springa längs stranden. Var inte rädd för att springa en bit i sanden. Japp, det är jobbigt, men det är ju det som är meningen. Belöna dig med att kasta av dig valfritt antal löparkläder och kasta dig i vattnet efteråt. Se till att ta doppet där många spanar in dig. Många coolhets-poäng på detta.

Visa upp dina yoga-movesbeachyoga

Vänta tills eftermiddagen när det blivit lagom varmt för att visa upp dina bästa yoga-ställningar. Ta gärna med en liten högtalare med din mest inspirerande musik.

Super-hardcore all-in simning

Ta på dina snabbaste speedos/badräkt och ta sikte på ön därute. Tänk efter före bara att du är en bra simmare, annars kan den imponerande effekten avta något när du bogseras in till stranden igen av den lokala kanotklubben. Lyckas du simma en bra sträcka in ett ordentligt tempo kommer du känna hur alla dina muskler vill visa upp sig när du stiger upp ur havet, redo att visas upp till allas beskådan.

www.panos.se
www.panos.se

 

 

*  Image courtesy of Pixomar, Serge Bertasius, tiverylucky, samuiblue at FreeDigitalPhotos.net

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *