Hem / Gå ner i vikt / Effektivt träningsprogram med synligt resultat på 60 dagar – dag 49

Effektivt träningsprogram med synligt resultat på 60 dagar – dag 49

Att nå träningsresultat som att bli snabbare, snyggare, starkare, smalare etc handlar till 90% om att vara disciplinerad och verkligen göra alla träningspass som du har skrivit upp i ditt träningsschema. Likaväl handlar det om att vara disciplinerad med kosten om du ska få en rippad kropp. Rent hälsomässigt är det ingen fördel att ha 10% kroppsfett jämfört med 15%, det är en ren kosmetisk effekt. Men ska rutorna synas på magen (ren fåfänga) så ska du ner på 10% eller mindre och då är det en rejäl fokusering på kosten som gäller.

planera

Planera allt och gå ner i vikt

För mig funkar det inte att känna efter mitt på dagen om jag ska köra ett träningspass den dagen eller inte. I nästan alla fall känner jag att jag har för mycket den dagen och det blir då väldigt lätt att skippa ett träningspass. Det är därför jag har bestämt att mitt träningsprogram på 60 dagar har 4 träningspass i veckan. Dessa träningspass är på måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar. Inget snack! På så sätt ger jag inte mig själv möjligheten att hoppa över något pass, jag vet också att jag måste planera andra aktiviteter runt omkring detta. Och i nästa alla fall kör jag passen på morgonen, för då finns det inget som kan hända under dagen som förstör min motivation att gå och träna.

Bestäm ditt matintag och få kontroll över suget

Under ett sånt här träningsprogram gäller det att planera din kost lika noggrannt som ditt träningsschema om du vill ha en tight kropp. Om du bara vill lägga på dig muskler och struntar i om du är lite plufsig så kan du nästan äta vad du vill så länge du äter tillräckligt för att ge bränsle åt din träning. Men för mig handlar det om att gå ner till 10% i kroppsfett. Jag kör 6 ganska små måltider om dagen. Det blir frukost, förmiddags-mellanmål, lunch, eftermiddags-mellanmål, kvällsmat, kvälls-snacks. Varje måltid har bara lite eller inga kolhydrater. Grönsaker är fritt att äta så mycket jag vill. Jag kommer i kommande poster visa exakt vad jag äter under en dag.

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *