Hem / Make-up / Du som trodde att make-up var onödigt

Du som trodde att make-up var onödigt

Vissa vill sminka sig så där avslappnat naturligt som knappt ser ut som smink och andra vill smeta på ordentligt för att stå ut från mängden. För mig själv beror det lite på dagsformen och tiden på dygnet. Oavsett så har make-up en otroligt kraft att förändra en människa. Inte bara hur människan ser ut utan hur det påverkar hens självförtroende och hur andra människor uppfattar hen. Förmodligen har ingen missat det koreanska tjejen som sminkar av halva sitt ansikte. Otroligt söt tjej både med och utan smink men ser totalt annorlunda ut.

Om vi tittar på hur det ser ut när vi sminkar oss åt andra hållet, dvs lägger på smink istället för att ta av det, så visar den här helt vanliga tjejen hur hon totalt förvandlar sig själv. Det är kanske allt annat än vardagssminket hon lägger på, men hon är imponerande i sin skicklighet (inte första gången hon sminkar sig) och hur hon poängterar att det är helt ok att älska smink.

Sist men inte minst bara måste jag lägga till en video där en vacker tjej gör allt det vi inte vill – göra sig själv ”fulare”! Kul ändå! Superfräckt att se vilken kraft smink har. Och – vilka ögon hon har!

 

 

*Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

Snygg naturlig sminkning på 5 minuter

Det här är en riktigt bra video med Helen Torsgården som visar hur man får …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *