Hem / Träning & kost / Detta måste du göra för att få snygga armar

Detta måste du göra för att få snygga armar

Oavsett om du är tjej som vill briljera i en ärmlös klänning eller kille som vill se snygg ut i linne, så är här ett par tvärsäkra tips på att få imponerande och vältränade armar. Som tjej är man ibland orolig att bli ”för” muskulös, men ni behöver inte oroa er. Detta program ger väldefinierade slanka armar för tjejer och tydligt manligt vältränade armar för killar på bara 4 veckor.

Let’s start!!

Intrycket av vältränade armar består av axelmuskeln, biceps (överarmens framsida),  och triceps (överarmens baksida. Träna alla tre 2 gånger i veckan och du kommer uppnå drömarmar på bara 4 veckor. Här nedan har jag listat effektiva övningar. Det räcker att du kör en för axlar, en för triceps, en för biceps om du tränar armar 2 gånger i veckan. Känner du att du orkar mer kan du köra ännu mer. Är du nybörjare så ta det lugnt i början och öka successivt efter 3:e gången du tränar.

Effektiva övningar för snygga armar

Axlar

  • Hantelpress
  • Lyft med hantlar åt sidorna
Hantelpress
Hantelpress

Biceps

  • Stående biceps-curl med hantlar, skivstång eller gummiband
  • Sittande biceps-curl med stöd för armbågen mot knät
bicepscurl
Stående biceps-curl 
concbicepsman
Sittande biceps-curl

 

Triceps

  • Stående triceps-press med hantel
  • Triceps-kickback
Triceps kickback
Triceps kickback
Stående tricepspress
Stående tricepspress

Snygga konturer på armarna

För att får väldefinierade armar och snygga konturer mellan musklerna finns det bara en väg. Minska underhudsfettet. Här handlar det om att tänka på hur mycket man äter. Man kan inte punktförbränna fett på ett ställe på kroppen utan man förbränner fettet där det råkar finnas. En grundregel är att minska på kolhydratrik mat (jämfört med vad du brukar äta) och träna regelbundet. Här är en idiotsäker väg för att förbränna fett.

 

*Image courtesy of marcolm, stockimages, patrisyu, Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *