Hem / Träning & kost / Deffa som Paradise Hotel-Jonathan

Deffa som Paradise Hotel-Jonathan

deffa_paradise_hotelAtt deffa är ju det samma som att banta – fast på killspråk. Det är mer acceptabelt att nämna för bästa kompisen att jag ska deffa för att få rutor på magen än att banta för att för att gå ner i vikt. Jonathan Hermansson i årets Paradise Hotel visar upp en enorm förvandling från mysig mjukisbjörn till hårddeffad superhunk i videon nedan. Alla vill ju så klart deffa snabbt. Rutor på magen ska fram. Gärna utan större ansträngning också. Sanningen är nog den att det kräver både en del seriös muskelträning och stor disciplin vid mattallriken. Även om Jonathan ser lite mjukare och goare ut i början på videon så har han ett stort paket med muskler där under. Han har bland annat vunnit SM i Men’s Physique, en populärare form av bodybuilding som – skulle jag säga – är mer anpassat till Paradise Hotel.

Väger sina matpaket

För att deffa fram rutor på magen berättar Jonathan Hermansson att han väger sina matpaket i veckorna. Kyckling är en av hans stora passioner, jämte sex och tjejer (om man få tro honom). Bra tips på kost och träning för att få fram rutor på magen hittar du här. Han sticker inte under stolen med att han dock gärna går ut och festar på helgerna med kompisarna. Detta gör det ännu mer imponerande att han lyckas hålla den kroppen han har och ändå slå runt totalt.

Deffa med självförtroende

Han är helt öppen med sin fåfänga. Han har valt den livstilen han har för att bjuda tjejerna på den bästa version av Jonathan Hermansson när de väl kommer dit. Hans självförtroende verkar orubbligt och han verkar vara en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Hans fokus och disciplin är ovärderligt när man ska deffa ner sig till den formen har har i Paradise Hotel. Vill du också deffa dig i form hittar du effektiva tips för att förbränna fett här. En annat personlighetsdrag som Jonathan har som är värt att ta efter är hans konstanta leende, något att ta efter om man vill vara attraktiv.

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *