Hem / Ansiktsvård / De 5 sexigaste attributen hos en man

De 5 sexigaste attributen hos en man

Vet du vilka attribut hos en man som kvinnor uppfattar som sexigast? Men’s Health har gjort en stor undersökning där kvinnor får rangordna manliga attribut som de går igång på. Den positiva nyheten är att du kan påverka 3 och en halv av dessa attribut själv. Med andra ord kan du bestämma själv hur attraktiv du vill vara. Eller så kan du bara bestämma dig för att tjäna asmycket pengar så är du attraktiv oavsett. Anyway, här är listan med de fem sexigaste attributen.

snygg_man

1. Känsla för stil

En bra klädstil är nummer 1 för att attrahera kvinnor. Här handlar det om att hitta din stil. Kläderna ska sitta bra på din kropp och matchas på ett snyggt sätt. Har du inte tänkt så mycket på din klädstil förrut, ett tips är då att börja enkelt. Fräscha jeans och en ljusblå skjorta som sitter bra. Fråga gärna kompisar (gärna tjejkompisar) om tips. Och fråga gärna i klädaffären. Ett grundråd för en snygg stil är att hålla sin garderob uppdaterad genom regelbundna men mindre inköp. Gå minst en gång i månaden och inspireras i affärer eller online. Var inte rädd för att testa och misslyckas. Om du inte trivs med ett plagg, ge bort det och gör någon annan glad. En snygg klädstil är ett attribut som du kan påverka till 100%.

2. Ett snyggt ansikte

Nummer två på listan är ett snyggt ansikte. Även om du får leva med de gener som du fått från dina föräldrar, kan du ändå göra det bästa av det. Se till att hålla ditt ansikte fräscht och välvårdat. Tvätta och vårda ansiktet med fuktighetskräm. Raka dig snyggt. En passande frisyr och hårstyling påverkar även hur ditt ansikte uppfattas. Klipp dig regelbundet (framför allt om du har kortare hår). Och – viktigast av allt – ju mer du ler ju sexigare är du!

3. Längden är viktig

Japp, sorry to bring it to you. Kvinnor gillar att deras huvuden slutar under ditt. Det här är inte så mycket att göra något åt. Är du lång så grattis. Annars kan du glädja dig åt att detta attribut inte är överst på listan. Här skulle vi även kunna lägga in en lång lista på otroligt sexiga Hollywood-killar som är under medellängd.

4. Muskulös kroppsbyggnad

Visst gillar tjejer muskler, men detta attribut kommer först på en 4:e-plats. Med andra ord bör du balansera hur mycket tid du lägger på gymmet för att få stora biceps i förhållande till hur mycket du lägger på att ha en snygg garderob med kläder.

5. Håll dig i form

Lite närbesläktat med punkt nummer 4, är att kvinnor gillar killar som är i bra fysisk form. Det handlar om att du ska ha energi och kraft att orka med aktiviteter i och utanför sängen. En bra fysisk form är tecken på självkontroll och disciplin.

 

*Image courtesy of nenetus at FreeDigitalPhotos.net

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *