Hem / Kläder & skor / Bli snyggast i vinterkläder – 5 tips!

Bli snyggast i vinterkläder – 5 tips!

Winter is coming! Och kylan kommer med den. Och för den som inte vill frysa men ändå behålla sin stilnivå så listar vi 5 ursnygga tips. Väldigt ofta får man kompromissa mellan att se ut som en skoterförare eller att frysa i sina trendriktiga tighta jeans. Här ger vi dig det bästa av två världar: kläder som både håller dig varm och gör dig snygg!

Tubhalsduk – halsdukens coolare tvilling

Äger du ingen tubshalsduk så är det dags att skaffa. Den både värmer och är mysig och snabb att ta på. Och – framför allt – den ser ascool ut! Här är en från Stayhard för 198 kr.

tubhaslduk

Snygg och superrätt sweatshirt

Ok, en tröja är kanske inte enbart en vinterplagg, men den här sweatshirten är så ursnygg med sin quiltade mönster, dessutom har flaggan på bröstet aldrig känts mer rätt än nu. Här finns den för 798 kr.

sweatshirt

En stilren mössa med attityd

Det är precis så här en mössa ska se ut. Stilren, svart, rak med rätt rundning och precis rätt längd för att behålla sin coolhetsfaktor. Finns här för 198 kr.

mossa

L’Oreal fuktighetskräm – vinterkläder för ansiktet

När vintern kommer torkar huden ut som knäckebröd. Det enda stället där man faktiskt inte har kläder är på ansiktet vilket gör att det blir extra utsatt. Använd därför fuktighetskräm som behåller fuktigheten och smidigheten i huden så du minskar köldens slitage. Här hittar du L’Oreal’s fuktighetskräm för 148 kr.

fuktighetskräm

Snygg fallskärmsinspirerad vinterjacka för en skitvinter

Du bör ha minst en jacka som du kan ta till när det är lika kallt som på nordpoolen och det blåser upp-och-ner. Denna militär- och fallskärmsinpirerade jacka kommer du dessutom se supersnygg ut i. Pälskragen kan du dessutom ta av om du vill. Du hittar den här för 2498 kr.

vinterjacka

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *