Hem / Beauty hacks / Bästa nagellacket!

Bästa nagellacket!

När det gäller nagellack så är jag lite av en expert, måste jämt ha målade naglar då jag lider av en hudsjukdom som har just satt sig på naglarna. Nu lider jag inte så mycket av det längre, utan ser det som en kul hobby, men vill inte syssla med den för mycket utan vill att det ska vara lätt att applicera och hålla i åtminstone fem dagar.

Mina tre favoriter

Essie – vilken färg som helst är toppen. De har ett underbart urval av både traditionalla färger men även lite mer galna special editions. Den jag använder mer på daglig basis är de ljusrosa- sugar daddy  eller mademoiselle är riktigt fina.

LetaBästa nagellackr man after en mer budgetversion så tycker jag att Isadora har bra, hållbara och täckande färger. Den personliga favoriten är deras wide brush som gör att man bara behöver ta ett enda svep och så är det klart.

Och självklart så har vi ett miljövänligt val, den senaste nyheten från Body Shop som verkligen är ett super initiativ, dock så kanske inte färgerna är de mest hållbara. Men jag är säker på att detta kommer att utvecklas och bli bättre. Jag håller tummarna då det är riktigt svårt att hitta miljövänligt nagellack.

Självklart så är inte ett nagellack komplett utan att ha ett överlack- och här kan jag bara hålla med Elle och Vogue som utnämner Sech vite till det bästa överlacket – det ger både glans, styrka och hållbarhet.

color-binge

Om Camilla

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *