Hem / Träning & kost / Ät dig snygg på kräftor!

Ät dig snygg på kräftor!

Den alltid så fantastiskt vackra Malin Åkerman uppgav i Expressen att hon älskade kräftor. Och om nu det är det som är hemligheten till hennes skönhet så måste vi ju hänga på så klart. Men det är kanske inte allt som bjuds vid bordet på kräftfesten som gör dig snyggare direkt. Här listar vi do:s and don’t:s på vad du ska äta för att öka din snygghetsnivå.

Ät kräftor så klart!woman_eating

Kräftor är supernyttigt. Ät så mycket du vill och orkar. Kräftor är väldigt proteinrika och innehåller inga andra överskottskalorier i form av fett eller kolhydrater. Andra skaldjur är precis lika nytta (och goda!). Finns det ostar, känns dig helt fri att äta. Förmodligen känner du att du inte kan äta hur mycket som helst då ost är väldigt mättande. Och sen till sist allt som är grönsaker och frukt är det fritt fram på.

woman_drinkingDu trodde rätt – spriten gör dig inte snyggare!

Det som självklart kan vara bra att hålla igen på är ju spriten, vin och öl. Bordsgrannen tror säkert att han/hon blir snyggare av detta med den snyggheten sitter nog i hans/hennes sluddriga hjärna. Nybakat bröd är ju jättegott, likadant med den där goda västerbottenpajen din kompis gjort. Tyvärr är detta en rik kolhydratskälla så självklart ska du smaka, men lagom är bäst.

 

Och till sist – glöm inte att tvätta händerna efter du ätit kräftorna. Det finns inget värre än unken skaldjurslukt.

 

*Image courtesy of marin, James Barker at FreeDigitalPhotos.net, and US Magazine

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *