Hem / Kläder & skor / Är du en ”Badass”? – Kolla in Northern Spirit

Är du en ”Badass”? – Kolla in Northern Spirit

tights_nsHelsingborgsbaserade Northern Spirit har en stor kollektion av träningskläder fokuserade på crossfit. Och det är ingen fråga om att det handlar om seriös hård träning (med viss glimt i ögat). Det är snygga och kaxiga kläder med stor attityd. Vi blev nyfikna och ville kolla mer med grundarna Niklas och Joakim som körde igång verksamheten 2013. Joakim kom för övrigt överst på prispallen härom veckan i functional fitness-tävlingarna Torso Twisted i Malmö.

Vältränad på burgare?

Hej Niklas och Joakim. På en av era t-shirts står det ”Burgers and Barbells”. Stämmer det verkligen att ni lyckas så bra på tävlingarna med en kost på burgare?
– Njaa.. Som du nämner tidigare så jobbar vi ju mycket med glimten i ögat. CrossFit är ju tight kopplat till mat och vad man stoppar i sig. Vi vet att många som håller på med Crossfit är väldigt disciplinerade med sin kost, MEN ibland måste man får ”synda” lite, då vet vi att en stor burgare står högt upp på listan för många…..
Att så är fallet bekräftades snabbt då Burgers & Barbells är vårt mest sålda print den senaste månaden sen vi släppte det.

hoodie_nsNu inför hösten och vintern, vad rekommenderar ni för träningskläder om man fortfarande vill vara utomhus och träna så mycket som möjligt? Helst vill man ju vara både snygg, cool och inte frysa.
– CrossFitters håller ju sig mest inne i boxen vintertid… ;o) Men innan och efter passen tar de ju gärna på sig våra grymt sköna hoods och sweatpants för att inte frysa, en #BADASS mössa är ju såklart också ett måste i vinter.

Crossfit är ju onekligen en träningsform som gör kroppen rejält vältränad. Kan vem som helst börja med detta och hur börjar man?
linne_ns– Vems som helst kan absolut börja! Det är ett generellt missförstånd att man måste ha en viss ”grundnivå” i sin träning innan man börjar med CF. Det finns intro/nybörjarpass varje vecka på i stort sett alla boxar i Sverige. Det fina med Crossfit är ju också att man kan ”skala” allting så att alla kan göra liknande övningar men t ex med lägre vikt eller färre repetitioner.

Vi tackar Niklas och Joakim och önskar dem lycka till i nästa tävling!
Vill du kolla in kollektionen av träningskläder från Northern Spirit så hittar du dem här: www.shopnorthernspirit.se. De lanserar nya produkter regelbundet så det är värt att kolla in.

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Snyggaste outfiten – 5 helrätta tips

Nu är det dags att rensa ut gammalt från garderoben och uppdatera inför nya sommarsäsongen. …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *