Hem / Träning & kost / Är det ok att vara tjock?

Är det ok att vara tjock?

Det har minst sagt stormat om Katrin Zytomierska de senaste dagarna efter hennes provocerande uttalande i TV4 om att vara tjock (typ näthat overload). Katrin är känd för att inte vara rädd för att säga vad hon tycker – utan filter – och det är säkert en av anledningarna till att hon är så populär (och hatad). I intervjun körde hon i diket. Japp, det gjorde hon. Men det kan ju hända vem som helst. Framför allt när man kör på i hennes tempo, med hennes driv och med hennes mediaexponering. Hon har nu gjort en tydlig pudel, en ursäkt där hon ber om ursäkt med ett tydligt budskap att vem som helst får se ut hur som helst. För dem som ändå kämpar med att gå ner i vikt, och själva bestämt att de vill gå ner i vikt för att må bättre, har vi tittat vidare på tipsen och metoderna som Katrin förespråkar.

Gå ner i vikt med LCHF

Katrin har vass erfarenhet av att gå ner i vikt. Hon tappade 35 kilo efter sin graviditet genom att äta enligt LCHF. För henne passade den här metoden bra då det var tillåtet att äta fett vilket gjorde måltiderna mer mättande. Hon undviker socker och vetemjöl och till och med frukt. Istället äter hon mycket grönsaker. I stort sett får hon i sig minimalt med kolhydrater. Hon har även använt sig av en personlig tränare för att komma i form. Mycket med LCHF handlar om att lägga om sin livstil från att alltid ha pasta, ris eller potatis till måltiderna och istället antingen äta grönsaker eller t ex måltider som innehåller delar baserade på mandelmjöl. Om du vill köra LCHF för att gå ner i vikt, får man vänja sig vid att tacka nej till kanelbullen och wienerbrödet och istället kanske ha med sig goda nötter, ost eller knapriga grönsaker.

katrin_zytomierska_insta

Driven entreprenör

Man inser snabbt att Katrin inte sitter still särskilt mycket. Hon verkar alltid ha många bollar i luften. Förutom sin populära blogg har hon startat LCHF-klubben, tagit fram egna LCHF-produkter och skriver böcker i ämnet.

Vi avslutar med att understryka att vem som helst får se ut hur som helst och samtidigt önskar vi Katrin lycka till! Du hittar Katrin Zytomierskas blogg här: katrinz.se

 

Om Dana

Dana är en make-up:ens Michelangelo, som ibland går efter "less is more" men lika ofta kör på "more is more". Exhibitionist ut i fingerspetsarna som ständigt frågar sig själv om klackar kan vara för höga? Hade inte Nicki Minaj och Lady Gaga redan funnits, så hade Dana uppfunnit dem.

Kolla även

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *