Hem / Kläder & skor / Äger du ingen snygg skinnjacka måste du läsa det här

Äger du ingen snygg skinnjacka måste du läsa det här

Alla måste alltid äga minst en skinnjacka som är jättesnygg. Alltså jättesnygg! En sån där som är din absoluta favorit, som du aldrig vill ta av. Trender kommer och går och klädsmaken förändras, men det finns alltid skinnjackor som känns helrätt. Det finns både jackor av riktigt skinn och fuskskinn och båda kan vara jättesnygga. Tänk bara på att de jackorna som är gjorda av skinnimitation inte alltid andas lika bra, så det gäller att anpassa dem till hur varm det är och kanske oftast gå med dem uppknäppta för att det inte ska bli för klibbigt. Här listar vid de snyggaste skinnjackorna för män just nu.

Klassisk retro-jacka från Zalando

Skinnet i den här snygga jackan ser upp som en 40 år gammal insutten skinnfåtölj, dvs helt fantastiskt. Svårt att hitta bättre retro-look med lagom blankt skinn.

leatherjacket_z

Ursnygg mockajacka

Helrätt mockajacka utan krage från nlyman.com.

leatherjacket_nlyman

Skinnjacka med pälskrage från Stockholm Leather

En tidlös skinnjacka med snygga detaljer som pälskragen och fickorna med knappar på bröstet.

leatherjacket_sl

Jack&Jones i fuskskinn

Det kan finnas olika anledningar till att välja fuskskinn, priset kan vara en. Denna supersnygga jacka med tydliga rostfria dragkedjor kostar 900 kr.
leatherjacket_jj

Stenhård biker-jacka

En mer kaxig biker-jacka från nlyman.com med snedställd dragkedja. Jackan bärs snyggt tillsammans med en längre t-shirt som får sticka ut nedanför jackan.

leatherjacket_nlyman2

 

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *