Hem / Kläder & skor / Advents-fashion – vi väljer ut 5 snygga plagg

Advents-fashion – vi väljer ut 5 snygga plagg

Nyss genomlidit ett tuff storm storm det senaste dygnet med regn och rusk, har inspirerat oss till att välja ut 5 snygga vinterplagg från MQ som du kan bli snygg i nu i advent.

Joe stretch shirt

En svart tight-fit skjorta passar till allt – alltid! Risken är att du kommer att ha den för ofta. Du kan lika gärna ha den på den coola klubben som när du ska träffa svärmor. Du hittar den här för 499 kr.

svart_skjorta

Hawkins Blazer

En snygg ull-blazer med herringbone-struktur. Funkar med skjorta eller en kvalitets-t-shirt. Även lika bra med lågskor eller finputsade sneakers. Här finns den för 1699 kr.

blazer

Landon crew neck

Snygg och fräsch vit stickad tröja som har en sån där lätt julinspirerad touch som gör att du med fördel kan ha den även när du inte sjunger bjällerklang. Finns här för 799 kr.

vit_troja

Hadley crew neck

Ska du ha en riktig vintertröja med motiv så är det en sån här du ska ha. Den är både kitchig och snygg på samma gång. Helt rätt! Finns i lite olika färger. Här hittar du den för 799 kr.

vintertroja

Briefs big dots

Gör dig själv (och någon annan) glad genom att ta på dig ett par riktigt glada underkläder. Här hittar du dessa för 200 kr.

boxer

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *