Hem / Kläder & skor / 5 supersnygga handskar för rusk

5 supersnygga handskar för rusk

Vantar och handskar har alltid varit en kompromiss mellan att vara praktiska och att vara snygga, typ ända sen man gick på dagis. Men så behöver det inte vara. Nu när det ruskar som mest har vi tagit oss an uppgiften att välja ut snygga handskar som även gör jobbet med att hålla händerna varma och torra. Det kommer inte finns någon anledning till att ha snygga handskar efter du har kollat in dessa höst-proof stiltips från Stayhard. På med hårdhandskarna!

Snygga klassiska beiga handskar från Hestra

Hestra är inte bara Smålands svar på Chamonix, utan även ett klassisk handskmärke med kvalité. Dessa beiga klassiska handskar kommer garanterat bli din favorit. Du hittar dem här för 698 kr.

handskar_hestra
HESTRA EDWARD 710 KORK, 698 kr

Snygg quiltade handskar från Amanda Christensen

Man kan stirra sig blind på dessa snygga handskar som är i quiltat läder och foder i ull. Finns här för 698 kr.

handskar_ac
AMANDA CHRISTENSEN, QUILTED GLOVE 3 BLACK, 698 kr

Korta hårdhandskar med dragkedja

Dessa kortare handskar från Hestra påminner om de som polisen har när det är för busigt på stan. Perfekt när man inte vill ha den där extra längden på handsken som knycklar sen mot ärmen på jackan. Här finns de för 698 kr.

handskar_hestra_kort
HESTRA, BENJAMIN 100 SVART, 698 kr

Fingerlösa vantar – fast med fingrar

Dessa snygga fingerlösa vantar passar perfekt till en mörk hoodie eller skinnjacka. Just den fingerlösa designen gör dessa vantar helrätt. Det bästa är att om du skulle börja frysa om fingertopparna så kan du vara vika över den extra toppen på vanten så håller du de små fingerstackarna varma och trygga – det bästa av två världar! Du hittar dem här för 298 kr.

vantar
MOULI, HOF DARK GREEN GLOVES, 298 kr

Skinnhandskar i racing-design

Det är inte svårt att förstå vilken Steve som Hestra inspirerats av när de designade dessa snabba handskar. Perfekta för höst och vår. Här finns de för 748 kr.

handskar_hestra_steve
HESTRA, STEVE 710 KORK, 748 kr

 

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *