Hem / Kläder & skor / 5 snygga vinterstövlar för kvinnor

5 snygga vinterstövlar för kvinnor

Nu har det börjat snöa ordentlig här utanför fönstret och bilar, cyklister och gående kasar till höger och vänster. Det är en stor risk att du har väntat till sista minuten för att fixa snygga vinterkängor (känner igen mig), så därför listar vi 5 snygga vinterkängor för frusna damer från Zalando här nedan. Vi har försökt blanda lite med finkängor som är snygga men som inte bör användas när det är för blaskigt, och så har vi blandat in lite ”survival boots” som du nästan kan överleva på nordpolen med.

Anna Field Vinterstövlar

Väldigt snygga vinterstövlar i skinnimitation. De är såna här som inte ser ut som grova vinterkängor men den har faktiskt fleece-foder som håller dina fötter varma. Priset är väldigt bra också. Här hittar du dem för 499 kr.

vinterstovlar_svarta

Timberland Mount Hope vinterkängor

Snygga och rejäla vinterstövlar i skinn. Timberland har lyckats ta fram en motståndskraftig vintersko som ändå är riktigt rätt. De här kan bli dina favoriter i flera år. Här finns de för 1795 kr.

timberland_vinterkanga

Tamaris Vinterstövlar

Fräscha och snygga med helt rätt design och till ett rimligt pris. Tamaris brukar vara favorit hos många för att skorna upplevs som väldigt sköna. Riktigt skinna och hög trendig sula. Du hittar dem här för 1095 kr.

tamaris_vinterstovlar

Napapijri Nora Stövletter

Ursnygga vinterstövlar i skinn med varmt lammullsfoder (mmmm…). Designade för att ha dem nervikta eller uppvikta vilket gör att du kan variera vilken stil du vill ha. Här har du dem för 2395 kr.

napapijri_vinterkangor

Sorel vinterkängor

Ok, vi sparade kanske det bästa till sist. Sorel är det perfekta blandningen av trendiga vinterkängor och snygg design. Här behöver du aldrig frysa eller bli blöt och kan samtidigt se snygg ut. Här finns de för 1395 kr.

sorel_vinterkangor

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *