Hem / Kläder & skor / 5 manliga och snygga tröjor

5 manliga och snygga tröjor

Här har vi valt ut de fem riktigt manliga och snygga tröjor för dig just nu. Det är helt rätt att bära tröjor som de är, under skinnjackan eller till och med till kavaj (om tröjan inte är för tjock). Ibland kan det kännas skönt att ha t-shirt under tröjan, men försök då att ha en t-shirt som inte syns i halsen på tröjan. Snygg tröjor blir just snyggast utan den där t-shirt-kanten. Om du vill visa din t-shirt under tröjan, låt istället t-shirten vara så lång så att den sticker ut 5-10 cm nedanför kanten på tröjan.

Ursnygg melerad tröja från H&M

Denna stilrena tröja är så mycket snyggare än en vanlig slät grå. Snygga muddar och halskant.

troja_hm

Halvtight stickad tröja

Snygg lagom tight stickad tröja från Jack&Jones som hittas på nlyman.com. Passar perfekt om du har ganska slank kropp.

troja_nlyman

Klassisk blå stickad tröja från J Lindeberg

Denna blåa klassiska tröja hittar du på zalando.se. Funkar som den är eller med en ljus skjorta som du gärna låter hänga ner utanför kanten på tröjan.

troja_jlindeberg

Farfarströja från G-Star

Beroende på vilken kropp du har (och vill visa upp) kan du välja denna i mer eller mindre tight storlek. Tröjan passar ursnyggt under en mörk uppknäppt jacka. Finns på bubbleroom.se.

troja_gstar

Lång cardigan från Tiger

Snygg cardigan från Tiger som är längre bak. Bärs med mörk eller ljus t-shirt med stor hals. Lika snygg öppen som knäppt. Hittas på stayhard.se.

cardigan_tiger

 

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *