Hem / Kläder & skor / 5 hetaste plaggen från NLY Man just nu!

5 hetaste plaggen från NLY Man just nu!

Vi har plockat ut de senaste plaggen och skorna som vi tycker är snyggast just nu från NLY Man. De har det gemensamma att de är både snygga och kan användas under hela hösten, vintern och början på våren. Det är stor risk att de blir dina favoriter. Var så god – här är listan!

Snyggaste skorna just nu(?!)

Nike Air Force 1 är en gammal klassiker som bara känns mer och mer rätt. Här är den i en svartvit variant som blir urläcker till mörka tighta jeans. Om den vita sulan blir smutsig av lera, så ta försiktigt med lite varmt vatten och en borste och fräscha till dem. Du hittar dem här för 1149 kr.

airforce1

Sportiga och dressade byxor på samma gång

Dessa navy-blåa byxor har en snygg smal passform och samtidigt en sportig touch med resår i midjan. Funkar likabra med en smal skjorta utanpå som en tränings-hoodie. Finns här för 995 kr.

saxo_byxor

Om du bara ska ha en blazer så är det denna

Helt rätt blazer i navy-blue från Suit. Tyger har den där lite grövre strukturen som gör blazern perfekt till udda-byxor och både skjortor, tröjor och t-shirts. En detalj är att det blå innerfodret är sjukt snygg också med sitt prickiga mönster. Du hittar den här för 1695 kr.

suit_blazer

Lättviktsdunjacka från Sail Racing

Det som gör denna jacka så perfekt är muddarna vid nederkanten och ärmsluten. Det gör den till mer av en trendig retro-jacka än ett plagg för skidbacken. Har du ingen lättviktsdunjacka än är det hög till att skaffa en (själv har jag tre). Du kan ha den från oktober till april (och vissa midsomrar). Här finns den för 1995 kr.

jacka_sailracing

Tight farfarströja från G-Star

Har du en slank och lite vätränad överkropp finns det inget bättre sätt att visa upp den än att bära en tight snygg tröja. Denna mörkt gröna farfarströja från G-Star är helt rätt. Bestäm själv om du vill ha knapparna knäppta eller uppknäppta. Finns här för 499 kr.

farfarstroja_gstar

Happy shopping!

 

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

5 snygga vårjackor du vill ha

Vi har valt ut 5 favoriter till vårjackor ur Zalandos sortiment. Du kommer garanterat hitta …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *