Hem / Kläder & skor / 5 helrätta höstjackor

5 helrätta höstjackor

Nu är vi mitt inne i skarven mellan sommar och höst och vädret kan totalförändras från en dag till en annan. Då gäller det att vara redo med snygga höstjackor. Här har vi 5 ursnygga tips!

Bomberjacka

Det här tycker vi är jättesnygg och helrätt och kan användas från neddressat med sneakers till uppdressat med klackar. Extra läckert är det skarpa dragkedjan i rostfritt. Hittas på nelly.com.

rutcircle_bomber

 

Snygg och sportig samtidigt!

Adidas + Stella McCartney = sant! Den här vindjackan med stort självförtroende är faktiskt anpassad för träning, men den fungerar helt rätt på gatan också. Hittas på Stadium.

stella_jacket

 

Dun utan krage

Vi gillar de tunna dunjackorna utan krage. Det känns mer snyggt och mindre skidåkning. Den här jackan från Benetton hittas på Zalando.

benetton_jacka

 

Snygg regnjacka från Didriksons

Regnjacka med retrostil från Didriksons som kan bäras både vid skitväder i skogen och med kort kjol på stan. Hittas på Länna Sport.

didriksons_rj

Väst från H&M

Det finns ett lite fönster på hösten och på våren då man kan ha väst. Anpassa vad du har under västen så du inte blir för varm eller för kall. Hur som helst så är det jättesnyggt.

hm_vest

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

2 Kommentarer

  1. Vad är det för märke på bomberjackan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *