Hem / Kläder & skor / 3 tips: så här bli du snyggare med ordnad garderob

3 tips: så här bli du snyggare med ordnad garderob

Både män och kvinnor står regelbundet framför sin garderob och vill bli snygga. Ofta känns det som din garderob har tusentals kläder men inget snyggt att ha på dig. Känns det igen? Lugn, du är inte ensam. Och – det finns enkel hjälp att få för att bli snygg utan att byta ut hela din garderob. Lösningen för att bli snyggare med samma garderob stavas ordning som inspirerar. Det handlar om att din garderob ska presentera dina kläder för dig på samma snygga sätt som en klädbutik presenterar kläder för kunder. När du har ordnat till din garderob på ett snyggt sätt kommer du bli mer inspirerad till att klä dig snyggt, lättare hitta snygga klädkombinationer och också få en bättre överblick över hela ditt klädutbud. Följ dessa kristallklara tips så kommer du garanterat bli snyggare.

Häng upp dina kläder

woman_wardrobeSnygga upp din garderob så mycket det bara går genom att hänga upp så mycket som möjligt på galgar. Byt ut plats där det finns hyllor och lådor till klädstänger. Det enda som behöver ligga i lådor är typ underkläder och accessoarer. Häng byxor, toppar, t-shirts, jeans, kjolar, tröjor blusar mm. Ordna det gärna efter färg för att det ska se så inspirerande ut som möjligt. På så sätt får du en direktare och snyggare överblick över allt du har. Kläderna i garderoben kommer även att se snyggare ut. Precis som in en butik. Inga kläder kommer längre glömmas bort längst bak i någon låda.

Våga skänka iväg kläder som inte är snygga

Ok, vilka kläder är inte snygga? Ett snabbt svar är att tänka när du använde dem sist? Får du automatiskt en känsla av att ”yes, dessa kläder ger mig verkligen en snygg-boost” när du tar på dem? Om det var längre än två år sen du använde dem eller att du känner dig ”så där” när du tar på dig dem – skänk iväg! Fortfarande osäker? Fråga en sambo, kompis, syskon som du vet är brutalt ärlig. Ju mer fult du slänger, ju mer högre snygghetsnivå får din garderob. Hellre ett helrätt plagg i garderoben än två halvbra.

man_sleepingVälj ut snygga kläder kvällen innan till nästa dag

Undrar du inte väldigt ofta hur hon eller han alltid är så extremt välklädd? Tricket är ofta att de inte väljer ut dagens outfit mitt i morgonstressen. Det har matchat ihop det dagen innan eller till och med flera dagar innan. På så sätt har de perfekt matchat byxor, skjorta, kavaj, slips, klocka, kjol, stövlar, armband, tights etc. Du kommer sova fantastiskt mycket bättre och fullkomligt se fram emot att studsa upp på morgon i vetskap om att din förberedda killer-outfit väntar på dig.

 

 

*Image courtesy of photostock, imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Om Marie

För Marie är stil något som handlar om att hitta det rätta plagget eller accessoaren som förstärker personen du själv är. Moden förändras, människor förändras och det gäller att hitta den unika kombinationen av mode och människa som känns rätt just här och nu.

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *