Hem / Beauty hacks / 3 supertips för att bli snyggare 2019!

3 supertips för att bli snyggare 2019!

Nytt år – nya ambitioner! Med det nya året får man en starkare känsla av att starta på nytt, att göra saker bättre än förra året. Oavsett hur länge känslan sitter i så ger vi dig nu de tre bästa tipsen för att bli snyggare detta nya år än du var det förra. Och de tre tipsen funkar på alla oavsett ålder eller kön.

Snyggtips #1: Släng hälften av dina kläder

Det här är kanske det absolut bästa tipset för att både bli snyggare och för att känna sig så där top-notch.
Gör så här: ställ dig framför din garderob och lägg de plagg som får dig att känna dig gladare, snyggare och sexigare i 2019-högen. Och lägg de plagg som du alltid tvekar över på morgonen, de urtvättade, de som du inte använt på två år etc i den förpassade ”sooo 2018”-högen. Glöm inte underkläderna – din snygghet börjar från de understa lagren och strålar utåt. Hej då vardagskalsonger och trosor!

Effekten av detta blir:

 1. De rätta plaggen blir kvar
 2. Du får en mer överskådlig garderob = lättare att välja och matcha
 3. Och bäst av allt: du får plats till att köpa något nytt snyggt 2019-plagg

Snyggtips #2: Förvandla din kropp

Att påverka kroppen i ett trollslag är så klart svårare än att byta kläder. Dock kan du få relativt stora resultat på kort tid. Här är tre tips för att få en snyggare kropp 2019. Det bästa är så klart att jobba långsiktigt med både diet och träning.

 1. Sträck på dig!
  Din hållning är 90% av din uppenbarelse. En vältränad kropp med kass hållning ser sämre ut än en go mullig kropp som bärs upp av någon som för sig som en dansare. Ställ dig framför spegeln och sträck på dig. Det ska så klart vara avslappnat och naturligt. Tänk att du ska stå på en scen och framföra ett balettstycke. Gör detta gärna i underkläderna – strunta i valkar och andra skavanker du tycker att du har. Nästa gång du är på jobbet ska du tänka på hur mycket bättre din hållning är jämfört med andras.
 2. Ät och träna lite bättre än 2018
  Du behöver inte göra något extremt. Testa bara att träna 10% mer och ät 10% nyttigare. Din träning kan du öka genom att lägga inte ett puls-pass till i veckan. Har du tidigare bara kört ett pass så kan du köra ett till 20-minuterspass. Din diet kan du förändra lite grann genom att byta ut din dagliga macka på lite nötter och keso till exempel. Kör du på detta så har du garanterat en snyggare kropp redan innan badsäsongen.
 3. Klä dig efter din kropp och din personlighet
  Framhäv dina bästa delar och dölj dina sämsta. Försök inte klä dig som någon modell du ser på nätet om ni har helt olika kroppstyper. Har du en snygg byst och vill framhäva en klyfta – gör det! Känn det obekvämt att visa för mycket hud så kanske dina snygga axlar är bättre att framhäva eller en lätt urringad rygg. Snygg bringa? En bra sittande v-ringad t-shirt gör jobbet. Är rumpan ditt varumärke? Lägg mycket tid på att hitta de perfekta jeansen (köp flera). Passform är A och O – köp inte för litet och inte för stort. Hellre än billig H&M-skjorta som sitter perfekt än en Versace-variant som är för stor. Och glöm för all i världen inte skorna. Men har du läst tips nummer 1, så har du ju så klart redan rensat ut hälften av dina skor 🙂 .

Snygghetstips #3: Våga en ny frisyr!

Markera att detta är 2019 och gör något nytt. Boka en tid hos frisören och våga be om nånting nytt. Det kan vara en liten detalj i din frisyr eller en total make-over. Håll nu lite bättre koll på din frisyr under 2019, alltifrån tråkig utväxt till lurvigt nackhår på män. Lägg ett par minuter (japp, det har du tid med) på ögonbryn, näshår mm varje vecka och detta år kommer göra det pinsamt att se tillbaka på förra då du undrar varför du inte gjort detta tidigare.

 

Gott snyggt 2019!!

Om Bino

Kolla även

Bikini-modellen som är snyggast på alla

Bikinimodellen som passar exakt alla kroppstyper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *