Hem / Ingen kategori / 3 presenttips för fars dag med italiensk kvalité

3 presenttips för fars dag med italiensk kvalité

På söndag är det fars dag (japp, man blir lika överraskad varje år) så det är dags att komma på någon riktigt schysst present till pappa. Varför inte satsa på något med bra kvalité som garanterat kommer att uppskattas och användas. Vi bad Axel Erlandsson som driver byAxel att tipsa om 3 snygga fars dag-presenter. Axel har alltid haft ett genuint intresse av mode och design och tycker att det är viktigt med en snygg design som håller hög nivå. Han har valt att tillverka hela kollektionen i Italien för att maximera kvaliteten. ”Exempelvis blir riktigt bra italienskt skinn mjukare och mörkare, vilket gör den unik och vackrare för varje år som går. Därför har jag valt att tillverka hela min kollektion i Italien. Jag inspireras av olika klädkombinationer som kan lyfta ens outfit och göra den unik. Färger och mönster behöver inte vara likadana på en slips och en bröstnäsduk. Det är detaljerna som gör skillnad.”, förklarar Axel. Nedan har vi listan med tre bra presenttips för fars dag, i tre olika prisklasser. Du hittar hela byAxel’s sortiment här www.byaxelshop.com och anger du rabattkod ”binolino” så får du 15% rabatt. Var så god!

Bröstnäsduk kombinerat med en fluga i ull

ByAxels’s italiensktillverkade flugor och näsdukar finns i flera olika mönster och färger.

nasduk_byaxel
Fluga Navy Brown Red Fiore, 199 kr
fluga_byaxel
Fluga Ragusa, 299 kr

Ullscarf Barletta

Scarfen går att kombinera till många färger och olika typer av jackor och rockar.

ullscarf_byaxel
Ullscarf Barletta, 895 kr

Walnut Travel Bag i kalvskinn

Jag vet att en riktigt snygg weekend-väska får dig att drägla, och din pappa kommer garanterat uppskatta den minst lika mycket på fars dag. Kvaliteten är så hög att den fortfarande ser snygg ut den dag du ärver den.

vaska_byaxel
Walnut Travel Bag i kalvskinn, 2995 kr

 

 

Vi tackar Axel för dessa högkvalitativa presenttips för fars dag!

byAxel på Instagram: instagram.com/byaxel

Facebook: www.facebook.com/byaxel.se

Om Teo

Vi på redaktionen undrar om Teo verkligen har ett hem eller om han bor på gymmet(?) Teo lever för allt som gör dig starkare, snabbare, tightare, uthålligare och tröttar ut oss med sitt personliga mantra "det finns inga genvägar till snygg kropp - bara smart träning!".

Kolla även

Vilka övningar får du Gladiator-kropp av?

Gladiatorerna Sky och Toro visar deras favoritövningar. Alla är basövningar och du ska absolut hålla …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *